Menu

Albizia Julibrissin Ombrella

Nederlands naam Perzische slaapboom of Zijdeboom
Bladkleur herfst Geel/Bruin
Bladkleur zomer Groen
Bloeimaand Juli - Oktober
Bloemkleur Roze/Wit
Bodemvochtigheid Normaal
Grondsoort Alle grondsoorten
Standplaats Zon / Halfschaduw
Vorm Parsol/dakvorm
Stamomtrek en boomhoogte Nee
Hoogte na 10 jaar zonder snoeien 3 tot 5 meter
Soort wortelgoed Kluit

De Albizia Julibrissin Ombrella heeft in de zomer groen geveerde bladeren. De boom kan in de volle zon (beschutte plaatsen) en moet in een goed water doorlatende zandige humusrijke grond staan. De maximale hoogte van de boom is 8 tot 10 meter en de vorm is etagevormige takken als een vaas, het is een snel groeiende boom. De boom bloeit in juli/augustus met lang gesteelde donkerroze bloemen. In de eerste jaren moet de boom tijdens vorst afgedekt worden met jute of riet.

Betekenis: 08 - 10 = stamomtrek en 250 - 300 = gemiddelde hoogte bij aankoop. De bomen worden met kluit geleverd. U krijgt bij deze bomen 1 jaar uitloopgarantie. Indien u gebruik maakt van onze plantservice dan krijgt u 2 jaar uitloopgarantie. Bij deze bomen adviseren wij u gebruik te maken van boompalen en boomband. U kunt per boom plantservice, boompalen en boomband toevoegen op de pagina winkelmandje.

Gezien de beperkte voorraad adviseren we u, voordat u bestelt, telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden.

Albizia Julibrissin Ombrella 08 - 10 / 250 - 300 cm
€ 199,00
Aantal
Albizia Julibrissin Ombrella 10 - 12 / 300 - 350 cm
€ 249,00
Aantal
Albizia Julibrissin Ombrella 12 - 14 / 350 - 400 cm
€ 299,00
Aantal