Menu

Hoogtes

Bladkleur

Vorm

Bezorgkosten

De prijzen op de Veluwebomen on-line winkel zijn vastgestelde prijzen (met uitzondering van offertes) exclusief bezorgkosten en exclusief BTW.

De producten worden op de door uw gewenste locatie bezorgd (binnen Nederland en exclusief de eilanden). Voor buiten Nederland en de eilanden gelden andere tarieven.

De transportkosten worden berekend volgens onderstaande criteria.

Uitgangspunt is het postcodegebied 8181.

    • Gratis binnen een straal van 30 km met als startpunt het postcodegebied 8181.
    • Gratis bij een bestelling van meer dan € 750,- wanneer veluwebomen.nl de datum en het tijdstip van levering kan bepalen.
    • Indien u verder dan 35 km vanaf het postcodegebied 8181 woont en minder bestelt dan € 750,00 is het vast bedrag voor de transportkosten € 30,00 excl. 21% BTW.
    • Voor het transportkosten naar zuid Limburg (vanaf Roermond) en Zeeland wordt het vast bedrag van € 50,00 excl. 21% BTW in rekening gebracht.

Let op: Informeer altijd per mail (zie contact) wat de transport kosten zijn. In principe zijn de transportkosten hierboven beschreven bindend maar het kan zijn dat we al leveringen op de zelfde route gepland hebben. Dit kan voor u extra korting op de transport kosten betekenen.

Natuurlijk kunt ook zelf de producten komen ophalen echter altijd op afspraak. Tevens is het mogelijk om een rondleiding op de kwekerij met een van onze medewerkers te maken. Hij/zij zal dan uw vragen beantwoorden en eventueel het e.e.a. over de kwekerij vertellen. U dient per mail aan ons kenbaar te maken dat u ons wilt bezoeken. Wij zijn gesloten op feestdagen. U kunt uiteraard 24 uur per dag naar ons e-mailen. Uw bericht wordt zo snel mogelijk behandeld.