Disclaimer

Veluwebomen bedankt u voor het vertrouwen dat u in ons stelt. Wij beloven om uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk te behandelen. In de disclaimer beschrijven wij welke persoonlijke gegevens wij verzamelen, wat we met die gegevens doen en wat we doen om te voorkomen dat er misbruik wordt gemaakt van uw gegevens. In dit document kunt u ook lezen hoe u uw gegevens kunt laten aanpassen en wat u moet doen wanneer u geen e-mail meer van ons wilt ontvangen. Verder kunt u lezen waar u terecht kunt met vragen over privacy en welke auteursrechten Veluwebomen hanteert.

Algemeen

Veluwebomen is onderdeel van Floraplanta te Heerde. Veluwebomen is een handelsmerk van Floraplanta welke staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 53788893 en onder de naam Floraplanta.  Veluwebomen besteedt uiterste zorg aan het actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud. Het kan onverhoopt voorkomen dat er informatie in onze webwinkel staat dat verouderd, incompleet en/of incorrect is. Er kunnen dan ook geen rechten aan de inhoud van deze webwinkel ontleend worden. Veluwebomen is verder niet aansprakelijk voor de inhoud en gevolgen van het gebruik van websites van derden, die via Veluwebomen.nl gelinkt worden.

Privacy garantie

Veluwebomen vraagt om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, enkele gegevens van u. Dit vragen wij bijvoorbeeld bij de inschrijving van de nieuwsbrief, bel-mij-terug, (actie)formulieren en bij het aanvragen van White papers. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt, maar gebruiken wij uitsluitend voor diensten waar u specifiek toestemming voor hebt gegeven. Wanneer u bijvoorbeeld heeft aangegeven dat u de e-mailnieuwsbrief wilt ontvangen (volgens de double opt-in regels), ontvangt u alleen de Veluwebomen nieuwsbrief. De gegevens worden dan ook niet langer bewaard dan noordzakelijk voor het doel waar toestemming voor is gegeven. Om te voorkomen dat er misbruik wordt gemaakt van uw gegevens zijn wij voorzien in administratieve, technische en fysieke veiligheidsmaatregelen om onbevoegde onthulling, gebruik, wijziging en vernietiging van persoonlijke gegevens in ons bezit te voorkomen. We doen er alles aan om persoonlijke gegevens in ons bezit voldoende te beschermen tegen de te verwachten risico’s. Bij het gebruik van deze webwinkel is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van toepassing.

Aanpassen gegevens

Veluwebomen bezit over geïntegreerde business software voor complete automatisering. Met deze software werken wij onze CRM database regelmatig bij. Wanneer uw gegevens niet meer kloppen, door bijvoorbeeld verhuizing, vragen wij u om dit schriftelijk of per e-mail aan ons te vermelden. Wanneer u niet meer de nieuwsbrief wilt ontvangen, kunt u zich schriftelijk of per e-mail te afmelden. Het kan echter voorkomen dat het uitsturen van de nieuwsbrief en uw vermelding elkaar kruizen.

Auteursrechten

Veluwebomen houdt het auteursrecht op de via de internetsite van Veluwebomen verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo’s en fotomateriaal. Niets uit de teksten en/of grafische afbeeldingen (tevens animaties, fotografie, voorstellingen en al het andere te specificeren als beeldmateriaal) mag zonder schriftelijke toestemming van Veluwebomen openbaar gemaakt worden, verveelvoudigd, bewerkt, verspreid of gekopieerd worden. Uiteraard is het gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden toegestaan. Wanneer u tekst wilt citeren, dient dit te geschieden met bronvermelding.

Design Escapes
Veluwebomen bestaat al bijna 13 jaar en is de webwinkel voor bomen, heesters, haaggoed, naaldbomen, coniferen, fruitbomen vasteplanten, enz.

Contactgegevens

Doelbeekseweg 43
8181 HX Heerde

Tel: 06 10917601

KVK: 53788893
BTW:  NL001110010B13