Menu

Hoogtes

Bladkleur

Vorm

Garantie

Artikel 1

Veluwebomen kent voor de bomen uit de volle grond 2 soorten garantie:

  • 1 jaar als de boom door de klant zelf wordt geplant.
  • 2 jaar als de boom door Veluwebomen wordt geplant.

Artikel 2

Wat houdt de garantie in:

  • U krijgt een nieuwe boom indien deze binnen de garantietermijn dood gaat, behoudens de hier ondergeschreven uitzonderingen in Artikel 3
  • Wanneer wij de vervangende boom moeten komen brengen wordt er transport kosten in rekening bracht conform het document bezorg kosten. Deze moeten contant bij aflevering worden voldaan. Natuurlijk mag u ook de boom bij ons komen ophalen.
  • Wanneer wij de vervangende boom moeten planten worden er plant kosten in rekening gebracht. Deze moeten contant bij aflevering worden voldaan.

Artikel 3

Veluwebomen geeft u 100% garantie op het uitlopen van de bomen. Mits de bomen op de juiste wijze (zie oa. grondsoort bij de producten) zijn geplant en behandeld. Schade na planten veroorzaakt door onjuiste behandeling zoals droogte, onjuiste plantdiepte, onjuist snoeien, weersomstandigheden of schade door knaagdieren, maaien of streamer zijn niet voor rekening van Veluwebomen.

Artikel 4

Voor de producten in pot, haaggoed, vaste planten, naaldgoed en coniferen gelden geen groei of uitloop garantie.

Indien u klachten heeft horen wij dat graag van u. Wij zullen samen met u naar een oplossing zoeken.

Artikel 5

Al onze producten zijn winterhard bij normale winterse omstandigheden zoals we deze in Nederland kennen. Als dit anders is, dan wordt dat op de Veluwebomen on-line winkel aangegeven.

Artikel 6

Veluwebomen staat garant voor de soortechtheid van het product. Klachten over de soortechtheid van de geleverde producten kunnen, ook na de termijn van 30 dagen, per e-mail of schriftelijk worden ingediend tot een maximum van 1 jaar na levering. Indien een boom niet soort echt blijkt te zijn wordt altijd een vervangende boom geleverd. Indien dat niet mogelijk blijkt te zijn, doordat de juiste boom niet meer leverbaar is kunt u, ofwel een terugbetaling ontvangen, ofwel een andere boom naar wens ter waarde van dezelfde factuurwaarde geleverd krijgen. Er worden geen klachten in behandeling genomen als er geen aankoopbewijs overlegd kan worden!

Artikel 7

Veluwebomen staat garant voor de levering van producten welke vrij zijn van ziektes. Klachten over eventuele aanwezigheid van ziektes aan de geleverde producten kunnen, ook na de termijn van 30 dagen,per e-mail of schriftelijk worden ingediend tot een maximum van 1 jaar na de levering. Blijkt een product niet vrij te zijn van ziekte wordt altijd een vervangende boom geleverd. Indien dat niet mogelijk blijkt te zijn, doordat de juiste boom niet meer leverbaar is kunt u, ofwel een terugbetaling ontvangen, ofwel een andere boom naar wens ter waarde van dezelfde factuurwaarde geleverd krijgen. Er worden geen klachten in behandeling genomen als er geen aankoopbewijs overlegd kan worden!