Menu

Hoogtes

Bladkleur

Vorm

Over Veluwebomen

Visie/missie
De Nederlandse bomen en heestersector behoort met zijn kwaliteitsproducten tot de top in deze sector van Europa. De producten, de productie methodiek maar ook de verhandeling van de bomen en heesters zijn door hun kwaliteit unieke in de wereld. De missie van Veluwebomen is om de bomen en heesterssector met deze kwaliteit toegankelijk te maken voor particulieren en bedrijven.

Ons bedrijf heeft een zeer nauwe band met 4 gerenommeerde kwekers.

  • Loofbomen kweker (ruim 45.000 bomen)
  • Naald, coniferen, hedera, buxus, rododendrons  kweker (ruim 300 hectaren)
  • Haaggoed en houtwal producten kweker (meer dan 85 jaar groen leverancier)
  • Fruitbomen kweker (met name oudhollandse rassen)

Deze kwekers kennen onze kwaliteitseisen waardoor wij de nodige garanties kunnen gegeven.

Door het opleiden van onze mensen, te investeren in systemen en technieken kunnen wij de vraag naar hoge kwaliteit door particulieren en bedrijven waarmaken. Door een hoge efficiëntie kunnen wij de prijs laag houden waardoor er een optimale prijs kwaliteitsverhouding ontstaat.

Wat doen wij?
www.Veluwebomen.nl is uw schakel voor de producten van de Nederlandse bomen en heesters in uw land. Wij hebben voor uw gemak een webwinkel gebouwd waarop u veilig en zonder problemen uw gewenste producten kunt bestellen. De wijze van betalen moet voor u de veiligste en makkelijkste manier zijn. Bij ons staat u centraal.

Accreditatie
Wij hebben niet alleen normen die wij toepassen op de kwaliteit van onze producten maar ook normen wat betreft het intern verwerken van de opdrachten, het verpakken, de verzending en het betalingsverkeer. Zodat de door u bestelde producten ook aan uw verwachting zal voldoen.

Veluwebomen heeft zijn kantoor op:

Doelbeekseweg 43
8181 HX HEERDE
NEDERLAND

Veluwebomen is een onderdeel van FloraPlanta en is ingeschreven in het register van de Kamer Van Koophandel te Zwolle in Nederland.

Kamer van Koophandel nummer: 53788893

BTW nummer: NL001110010B13